ΝΙΚΗ-ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Το’ πε και το’κανε ο Θωμάς Ναζλίδης που εντός της εβδομάδας είχε υποσχεθεί γκολ στους φιλάθλους, αφού με δικό του τέρμα στο 95’ η ΑΕΛ πήρε νίκη-χρυσάφι απέναντι στο Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ εμφανίστηκε αποφασισμένη στο ARENA απέναντι στον αήττητο μέχρι σήμερα Λεβαδειακό που πρόσεχε κυρίως την άμυνα, ενώ έχασε ευκαιρίες με τους Κριζμάν και Ναζλίδη να μην βρίσκουν στόχο.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε προς το καλύτερο με τους επιθετικούς της ΑΕΛ να ψάχνουν το γκολ, αλλά και τους φιλοξενούμενους να εμφανίζονται πιο απειλητικοί, με τους Γιακουμάκη, Μπραντάο και Μητρόπουλο να απειλούν το Μπόζοβιτς που δήλωσε παρών όπου χρειάστηκε.

Στο 70’ της αναμέτρησης ο πάγκος των Βοιωτών έμεινε χωρίς προπονητή, αφού ο διαιτητής απέβαλλε τον Ανιγκό για διαμαρτυρία, ενώ από το 75’ το παιχνίδι άναψε, με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Τελικά η νίκη χαμογέλασε στην ΑΕΛ στο τελευταίο λεπτό της 5λεπτης καθυστέρησης, όταν ο Περόνε έβγαλε τη σέντρα και ο Ναζλίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί, με την εξέδρα να ξεσπά σε ξέφρενα πανηγύρια.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (54’ Μασούρας), Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλλας, Φατιόν, Κρίζμαν (81’ Γιαννιτσάνης), Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (68’ Περόνε), Ντέλετιτς.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Απαρεσίδο, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Ομπιόρα (81’ Καλτσάς), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο (84’ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ