ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με πένθος πέρασε το 8ο ΓΕΛ τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου συμμαθητή τους , ενώ βουβή ήταν η διαμαρτυρία εθελοντών Σαμαρειτών

Με τη μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, που ολοκληρώθηκε υπό την απειλή βροχής, κορυφώθηκαν σήμερα στη Λάρισα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, βουλευτές, τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου παρακολούθησαν νωρίτερα τη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, ενώ η διευθύντρια του 36ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας Μ. Ζηρδέλη εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, για να ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Στο πλαίσιο της παρέλασης που ακολούθησε αίσθηση προκάλεσαν οι μαθητές του 8ου Λυκείου Λάρισας που πέρασαν φορώντας πένθος τιμώντας τη μνήμη 15χρονου συμμαθητή της που πρόσφατα «έφυγε» κεραυνοβολημένος από ρεύμα υψηλής τάσης, καθώς και η βουβή διαμαρτυρία εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού που ξεδίπλωσαν πανό υπό τη διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ