“ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το κοινωνικό της πρόσωπο αναδεικνύει η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα μέσω της δράσης που οργανώνει, “Τρίποντο Αλληλεγγύης”, με σκοπό την συλλογή ρούχων, βιβλίων, τροφίμων μακράς διαρκείας και παιδικών παιχνιδιών, για τις οικογένειες της περιοχής που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Η συλλογή θα πραγματοποιείται κατά την διάρκεια όλων των εντός έδρας αγώνων, όλων των τμημάτων της ομάδας και στη συνέχεια θα παραδίδονται στην εκκλησία της πόλης.

Ο Πρόεδρος της ομάδας του Γ.Σ Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας δήλωσε:

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, νομίζω ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ο αθλητισμός είναι μια έννοια η οποία δεν μπορεί να κλείνεται μόνο στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων, αλλά πρέπει να βγαίνει προς τα έξω και να γίνεται ένα με την κοινωνία.

Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους του Αμπελώνα και όχι μόνο, όπως και τις ομάδες που θα έρχονται να αγωνιστούν στο γήπεδό μας, να συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθειά.

Ο κόσμος του Αμπελώνα έχει αγκαλιάσει το νέο ξεκίνημα της ομάδας και ευελπιστούμε να αγκαλιάσει και τη νέα δράση, συμμετέχοντας ενεργά.

Άλλωστε το σύνθημα μας είναι:

“Μια ομάδα Μια οικογένεια”.

Και αυτό πάμε να το κάνουμε πράξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ