“ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Στον αέρα παραμένει η άδεια λειτουργίας για το κλειστό του Αλκαζάρ μετά το ζήτημα που προέκυψε με τη στατικότητα των κερκίδων και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αφορούσε στη συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου για την καταλληλότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» στις 6/10/2017 και φέρει την υπογραφή του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Ν. Ντίτορα, μόλις ένα 24ωρο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΛ-Περιστερίου για το πρωτάθλημα της Α2, χορηγήθηκε προσωρινή άδεια λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, με την επισήμανση «χωρίς παρουσία φιλάθλων, εκτός εάν προσκομισθεί βεβαίωση στατικής επάρκειας φιλάθλων», ενώ το παιχνίδι διεξήχθη τελικά με φιλάθλους, προφανώς επειδή η Ερασιτεχνική πήρε την ευθύνη προσκομίζοντας τη σχετική βεβαίωση.

Έκτοτε η μπασκετική ΑΕΛ αγωνίστηκε στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ αν και ο επανέλεγχος είχε ορισθεί για τις 16 Οκτωβρίου, ο μήνας «φεύγει» με την Αποκεντρωμένη ακόμη να στελεχώνει την Επιτροπή της!

Σύμφωνα λοιπόν με νέα απόφαση που αναρτήθηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με ημερομηνία 27/10/2017 ζήτημα προέκυψε με τακτικό μέλος της Επιτροπής (εκπρόσωπο της αστυνομικής αρχής για το Α.Τ Τυρνάβου), το οποίο και πρέπει να αντικατασταθεί λόγω λήξης της απόσπασής του.

Προς το παρόν η Αποκεντρωμένη προχώρησε στην αντικατάσταση, ενώ άγνωστο παραμένει πότε επιτέλους θα προχωρήσει και στην έκδοση απόφασης, αφού με προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου 2017 παραμένει και το κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ