ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρεμιέρα με ήττα έκανε για το πρωτάθλημα της Football League ο Απόλλωνας Λάρισας, που έχασε στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό με σκορ 1-0.

Η απειρία αλλά και το δοκάρι στέρησαν κάτι περισσότερο από τους Απολλωνιστές που έχασαν ευκαιρίες, με τους Μαυριά, Σουλίδη και Λαμπρόπουλο να μην βρίσκουν στόχο, ενώ αποκορύφωμα όλων ήταν η φάση του 87’ όταν με το σκορ στο 1-0 ο Καρακατσάνης εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι των γηπεδούχων!

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 65’ με σουτ του Αρώνη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως την ομάδα του Απόλλωνα κοουτσάρισε ο γυμναστής της Κ. Μαργαρίτης, ενώ το όνομα του νέου προπονητή αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Αφράτης, Αρώνης, Καζβιρόπουλος, Παπασάββας, Εζουμέζου (71′ Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης (9′ Ξαγοράρης – 56′ Καρβουνίδης), Ζαφειράκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Μαργαρίτης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (80′ Μίλιτς), Λαμπρόπουλος (60′ Αγροδήμος), Σαχινίδης, Βουτσιάς (71′ Καρακατσάνης), Μαυριάς.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ