«ΚΟΝΤΡΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ’16 ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κατά πλειοψηφία και με τις ψήφους της δημοτικής αρχής και της παράταξης του Κώστα Τζανακούλη εγκρίθηκε το βράδυ της Τρίτης από το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας ο οικονομικός απολογισμός του δήμου Λαρισαίων για το 2016.

Τον απολογισμό καταψήφισαν οι παρατάξεις της Ρ. Καραλαριώτου, του Ντ. Διαμάντου και της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ «παρών» ψήφισε η παράταξη του Έκτορα Νασιώκα.

Νωρίτερα παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης περιέγραψε οικονομική σταθερότητα του δήμου αλλά και υλοποίηση έργων ύψους 15 εκ. ευρώ από ίδιους πόρους.

«Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με τις περικοπές στους πόρους της Τ.Α να αγγίζουν το 65% η δημοτική αρχή με συλλογικότητα και διαφάνεια υλοποιεί το σχεδιασμό της και ο δήμος μπορεί και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Καλογιάννη, που δέχτηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης, με τη Ρένα Καραλαριώτου να περιγράφει «μηδαμινό έως ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής».

«Αφήνετε στις τράπεζες τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου αντί να εκτελείται έργα», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση που προκάλεσε αντιδράσεις, με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να περιγράφει μια δημοτική αρχή «με αγκυλώσεις, παλαιοκομματικές τακτικές και αδυναμία διοίκησης».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ