ΛΗΣΤΕΨΕ 60ΧΡΟΝΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Αναστάτωση προκλήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας, όταν πολίτες εντόπισαν μια γυναίκα η οποία νωρίτερα αφαίρεσε από 60χρονο μια νάιλον σακούλα με χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο, τραπεζικά βιβλιάρια και προσωπικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος άντρας που έβαλε αμέσως τις φωνές κινούνταν στο ύψος της κεντρικής πλατείας, επί της οδού Παπαναστασίου, ενώ σε βοήθειά του έσπευσαν περαστικοί, που λίγο αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν μια γυναίκα που κινούνταν στην πλατεία.

Επιτόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που προχώρησαν στη σύλληψη της… ελαφροχέρας, ενώ η σακούλα με το πολύτιμο περιεχόμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 60χρονο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (01-11-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, μία 49χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, η 49χρονη απώθησε 60χρονο ημεδαπό που είχε εξέλθει από υποκατάστημα τράπεζας, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από την κατοχή του μία νάιλον σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ, ένα πορτοφόλι με τo χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο τραπεζικά βιβλιάρια, μία κάρτα ανάληψης, καθώς και το δελτίο αστυνομικής του ταυτότητας.

Η αφαιρεθείσα σακούλα με το περιεχόμενό της κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ