ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ

Το Κέντρο Πρόληψης Υγείας του Δήμου Τεμπών πραγματοποίησε, στο Αντλιοστάσιο Μακρυχωρίου, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επιδημική έξαρση της Ιλαράς » με εισηγητή τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο παιδίατρο.

Την εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων, ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της ανάπτυξης της γνώσης, σημειώνοντας την αυξημένη ανάγκη ενημέρωσης στον τομέα της υγείας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Ιατρός εργασίας του Δήμου Τεμπών κ. Φιλιώ Δεληγιαννίδου, στέλνοντας τις ευχές όλων για πλήρη ανάρρωση στην αντιδήμαρχο και Υπεύθυνη του ΚΕ.Π Υγείας κ. Γεωργία Τσιόπα μετά το ατύχημα της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κυρίτσης Γεώργιος, Μανώλης Γεώργιος και Ντόντος Γεώργιος, η Πρόεδρος Μακρυχωρίου κ. Καραπάνου-Μαγαλιού Άννα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου κ. Νάστου Καλλιόπη, η εκπρόσωπος Κοινότητας Παραποτάμου κ. Αβραμούλη Μαρία, οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Κέντρου Πρόληψης Υγείας, Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Κηδεμόνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ