ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου του Αλκαζάρ, που φέτος, για πρώτη φορά,  θα φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο  του Δήμου.

Συνεργεία υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ, εργάζονται εδώ και ημέρες στο χώρο του Αλκαζάρ, που σιγά σιγά θα φορέσει και τα γιορτινά, για να υποδεχθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου και για ένα μήνα,  τους Λαρισαίους και τους επισκέπτες.

Στο πάρκο του Αλκαζάρ, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παν. Νταή, τη γενική διευθύντρια του Δήμου κ. Ευαγ. Γιοβρή και στελέχη υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ. Ηδη, η ΔΕΥΑΛ, ολοκληρώνει τις εργασίες για την ενίσχυση των υποδομών των δικτύων στο χώρο του πάρκου, ενώ οι Τεχνικές Υπηρεσίες και η Υπηρεσία Πρασίνου, εργάζονται για τη συντήρηση και τη διαμόρφωση του χώρου. Όπως είναι γνωστό, το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο θα λειτουργήσει σε έκταση 65 περίπου στρεμμάτων,

Ο κ. Καλογιάννης, συζήτησε με τα στελέχη των υπηρεσιών για την πορεία των εργασιών και την υλοποίηση ενός μεγάλου και πρωτόγνωρου, για την πόλη, εγχειρήματος. Σημειώνεται ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, ξεκινάει η τοποθέτηση του φωτεινού διάκοσμου τόσο στο πάρκο όσο στην πόλη, ενώ τονίζεται πως φέτος θα είναι έντονος ο εορταστικός διάκοσμος και στην πεζογέφυρα του Πηνειού, με στόχο την νοητή σύνδεση του πάρκου με το εμπορικό κέντρο της πόλης, ενώ θα ακολουθήσει

Την ίδια ώρα η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οργανώνει τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν τόσο στο θεματικό πάρκο, όσο και στο κέντρο της πόλης. Υπενθυμίζεται τέλος, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, στην τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα την Κανονιστική Απόφαση για τη λειτουργία του θεματικού πάρκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ