Ο Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ

Σε ρυθμούς Final Four κινείται πλέον η πόλη του Αμπελώνα, αφού η τοπική ομάδα μπάσκετ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, προκρίνεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Ο Γ.Σ.Αμπελώνα αντιμετώπισε στον προημιτελικό –παρουσία του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Π.Σαρχώση και του Αντιδημάρχου κ. Κ. Χρυσοβέργη -, την αξιόμαχη ομάδα του Μουζακίου, την οποία και κέρδισε με το επιβλητικό 71-52 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο Final Four που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ.Σ.Αμπελώνα αποτελεί και την μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Νομό Λάρισας στο Final Four, με τις άλλες τρείς να είναι από την περιοχή του Βόλου (Ολυμπιακός Βόλου, Γ.Σ.Βόλου, Γ.Σ.Αλμυρού).

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σταύρος Κωτούλας, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για όλη την πόλη.

Για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας μας, καταφέρνουμε να προκριθούμε στο Final Four και όλοι μας αισθανόμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες και το προπονητικό τιμ για την καθημερινή αθόρυβη προσπάθεια που καταβάλλουν για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα.

Όλα τα μέλη του ΔΣ για τον αγώνα που δίνουν ώστε η ομάδα να ανταπεξέρχεται σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, γιατί αυτή η ομάδα δεν έγινε φέτος.

Και τέλος, τον υπέροχο κόσμο μας, για την μεγάλη στήριξη που μας δίνει.

Γνωρίζουμε ότι στο επερχόμενο Final Four εκπροσωπούμε ολόκληρο το Νομό Λάρισας και αυτό αποτελεί τιμή και ευθύνη για μας.

Εύχομαι αυτό το ταξίδι να το φτάσουμε μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ