ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ «ΖΩΗ… ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με το βραβευμένο έργο του Κώστα Τσιάνου «ΖΩΗ… Χαρισάμενη» και πρωταγωνίστρια τη μοναδική Αγγελική Λεμονή ξεκινούν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ, στο θέατρο του Μύλου οι παραστάσεις του «Θεσσαλικού Θεάτρου» για τη νέα χειμερινή θεατρική περίοδο 2017-2018 .

Οι παραστάσεις με τη «ΖΩΗ… Χαρισάμενη» επαναλαμβάνονται μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχαν σημειώσει στο «Θέατρο του Μύλου» τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο της «Θεατρικής Άνοιξης  2017».

ΤΟ ΕΡΓΟ

Η Ζωή η ηρωίδα του έργου, πέρασε «Δια Πυρ(αι) ός και σιδήρου» από τη μέρα που την βρήκαν νεογέννητη σαν «πεταμένο σκατό» στο κατώφλι κάποιου χωριάτικου σπιτιού. Πότε από δω, πότε από κει κατέληξε, πάμφτωχη κι αγράμματη, παραδουλεύτρα σε οίκο ανοχής.

Αστεφάνωτη και με παιδιά νόθα έζησε μια «Ζωή… χαρισάμενη» ανάμεσα σε πόρνες, σωματέμπορους, μαυραγορίτες, προδότες και μ΄όλα τ΄αποβράσματα της κοινωνίας. Γνώρισε τη δικτατορία του Μεταξά, τον πόλεμο, την κατοχή, τον εμφύλιο σπαραγμό και όλη τη ζοφερή μετεμφυλιακή περίοδο.
Σε μια Ελλάδα εξαθλιωμένη πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά, κατόρθωσε με το παντοδύναμο μητρικό της ένστικτο να μεγαλώσει και να αποκαταστήσει μόνη τα παιδιά της. Έχοντας έμφυτο το αίσθημα της αυταπάρνησης, της γενναιοψυχίας και του αυτοσαρκασμού βγήκε νικήτρια στη ζωή και τελικά αναδεικνύεται πρόσωπο ιερό, σεβαστό, όπως τόσες και τόσες γυναίκες που βίωσαν κι αυτές μια «Ζωή …χαρισάμενη!».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Οι κρατήσεις θέσεων και η Προπώληση των εισιτηρίων, για τις παραστάσεις γίνονται καθημερινά, εκτός Δευτέρας (πρωί: 10 – 1, στα γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου»(«Μύλος Παππά» Κεντρικό κτίριο – 2ος Όροφος – Τηλ. 2410 – 533417) και τις ημέρες των παραστάσεων και το απόγευμα, από τις 7 μ.μ, στο Ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου».
-Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 8 €, Μαθητικό – Φοιτητικό- Ανέργων – Άνω 65: 5€
-ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α

Ε.Π.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.