ΣΕ ΣΙΓΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΕ… ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

«Μουσικό» παραμένει από το Σάββατο της 28ης Οκτωβρίου το ραδιόφωνο της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά και τη σχετική ανακοίνωση για αναστολή της λειτουργίας του από τους διοικούντες, την ώρα που τα σχόλια έχουν «φουντώσει» στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α. Κούγια περί ανανέωσης του προγράμματος και αναβάθμισης των εκπομπών του έδωσαν τη θέση τους στην «έκρηξη» του γνωστού ποινικολόγου, ενώ η δικαιολογία της μη εργασίας ημέρα αργίας και με την ΑΕΛ σε αγωνιστική δράση δεν φαίνεται να πείθει και πολύ τους ακροατές του, αλλά και ακόμη λιγότερο τους πολέμιούς του!

Αιτία τα σχόλια ραδιοφωνικού παραγωγού που «από αέρος» μιλούσε για θέματα και εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν αλλά και η αποχώρηση άλλου παραγωγού που σχολιάστηκε ως προς τον τρόπο της, αν και προς τα έξω βγήκαν λόγοι υγείας και «πόνοι στη μέση»!

Σύμφωνα με πηγές της σελίδας σημείο τριβής δείχνει να είναι το οικονομικό, με τους εργαζόμενους να εργάζονται με μικρή καθυστέρηση ως προς την πληρωμή τους (1-2 μήνες «μέσα»), ωστόσο το αίτημα για αυξήσεις ήταν που έφερε «κόντρες», αφού ακούστηκαν και απαιτήσεις για καταβολή μισθού που αγγίζει αν δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, την ώρα που οι εργαζόμενοι «κάθονται στα κάρβουνα» ως προς το μέλλον τους στη «βυσσινί συχνότητα», αλλά και δίχως να δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τόσο εύκολα τη δουλειά τους.

Και ενώ στα του ραδιοφώνου προς τον παρόν τουλάχιστο τηρείται «σιγή ασυρμάτου», στον αντίποδα αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων που διαφωνούν με τη διοίκηση Κούγια, οι οποίοι μετά και το δυναμικό συλλαλητήριο του περασμένου μήνα προσανατολίζονται πλέον σε δυναμική επιστροφή και στο γήπεδο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η επιστροφή δρομολογήθηκε αρχικά για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ στις 18 Νοεμβρίου, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους φιλάθλους να προετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το γήπεδο και στη συνέχεια την είσοδό τους στις κερκίδες κατά την εξέλιξη του αγώνα, με τη σχετική κινητοποίηση όμως να αναβάλλεται τελικά, άγνωστο γιατί.

Θα έχει και συνέχεια…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ