ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ

Επίθεση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων στην πλειοψηφία της διοίκησης του Ε.Σ. Λάρισας για το άνοιγμα των καταστημάτων

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων καταγγέλλει την πλειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για την απόφαση της να προτείνει το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017.

Η πλειοψηφία του συλλόγου προφασιζόμενη «άγνοια», χωρίς να συγκαλέσει  διοικητικό συμβούλιο ως όφειλε, αποφάσισε και διέταξε, να ανοίξουν τα μαγαζιά στη αγορά της Λάρισας, βάζοντας επί της ουσίας πλάτη στην πολιτική που επιδιώκει την συνολική απελευθέρωση των Κυριακών. Αυτή τους η στάση βέβαια δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, καθότι έχουν αναγάγει σε επιστήμη τον εμπαιγμό των χιλιάδων συναδέλφων μικρεμπόρων και επαγγελματιών, αλλά και την υπονόμευση κάθε προσπάθειας για την οργάνωση της πάλης ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων απευθύνεται στους χιλιάδες μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα και να σταθούν σ’ ένα περιβάλλον εντελώς εχθρικό για να πάνε στο σπίτι ένα μεροκάματο. Απευθύνεται σε όλους αυτούς που συνεχώς σφίγγει η θηλιά γύρω τους από τα χρέη, τη φοροληστεία, την υποβαθμισμένη παιδεία, υγεία, πρόνοια, τον μεγαλέμπορα που συνεχώς πιέζει, τα πολυκαταστήματα και τα μονοπώλια του χώρου που συνεχώς κερδίζουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να δουλεύουμε, ήλιο με ήλιο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Εμείς οι χιλιάδες μικρέμποροι δεν μπορούμε να ανεχθούμε ούτε τη φυσική μας ούτε την οικονομική μας εξόντωση. Έχουμε δικαίωμα στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Έχουμε δικαίωμα στην ξεκούραση. Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία. Οργανώνουμε την πάλη μας για να μην περάσει στην πράξη.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το απαράδεκτο αυτό μέτρο που θα έχει οδυνηρές συνέπειες για εμάς και τις οικογένειές μας, τις μικροεπιχειρήσεις μας. Έχουμε τη δύναμη!!! Μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους ΕΒΕ σε κοινό μέτωπο με τους εργαζόμενους.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ  2017 ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πανός)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ