ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΚΡΙΖΜΑΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Με το Σάντι Κρίζμαν να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα σκοράροντας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ΑΕΛ απέδρασε από το νησί των Φαιάκων με υπερπολύτιμο βαθμό, αφού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL αναδείχτηκε ισόπαλη με την Κέρκυρα με σκορ 1-1.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι πίεσαν από νωρίς την εστία του Μπόζοβιτς που για μια ακόμη αγωνιστική δήλωσε παρών λέγοντας «όχι» στους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα και σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Κρίζμαν αξιοποίησε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας γράφοντας με διαγώνιο σουτ το 0-1 για την ΑΕΛ.

Οι Φαίακες βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 39’ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γκόλιας και αξιοποίησε ο Γκομές γράφοντας το 1-1 για την ομάδα του.

Η Κέρκυρα συνέχισε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στην επανάληψη, με τους ορεξάτους Παμλίδη και Γκομές να βρίσκουν απέναντί τους έναν ανίκητο Μπόζοβιτς, ενώ το  σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός πως «θύμα» της απεργίας των ναυτεργατών στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας έπεσε το συνεργείο του συνδρομητικού καναλιού με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Αξίζει ωστόσο να επισημανθεί πως αν και η απεργία λύθηκε τα ξημερώματα τα συνεργεία της Nova δεν ταξίδεψαν για το νησί των Φαιάκων!

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σιόντης (31’ λ.τρ. Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (69’ Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (78’ Μπάουμαν), Παμλίδης.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78’ Λαγός), Κριζμάν, Ναζλίδης (84’ Περόνε).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ