ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η σημερινή ήττα που ήλθε τελείως αναπάντεχα, λόγω ολιγωρίας των παικτών, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τα Βούναινα και ενώ στο 89′ ο Τύρναβος ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2 είναι όπως όλα δείχνουν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης για την εικόνα που παρουσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ η ομάδα,

που αν συνεχίσει έτσι θα χάσει την κατηγορία.

Η αλήθεια είναι ότι το καλό κλίμα που υπήρχε πέρυσι όταν όλοι αποφάσισαν να στηριχθεί η ομάδα σε ντόπιους παίκτες φέτος δεν υπάρχει και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι κλίκες παικτών είναι αυτές που έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στα αποδυτήρια παρά τις ηρωικές προσπάθειες διοίκησης και προπονητή για την ύπαρξη οικογενειακής ατμόσφαιρας.

Ποδοσφαιριστές δεν μιλούν μεταξύ τους άλλοι μαλώνουν ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα και όλο αυτό έχει άσχημο αντίκτυπο στην εικόνα και κυρίως στην απόδοση της ομάδας.

Επειδή όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι η διοίκηση του Τυρνάβου δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει την διαμορφωθείσα κατάσταση να συνεχιστεί και στο πλαίσιο αυτό αύριο θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του δ.σ. κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνουν ακόμη και απομακρύνσεις κάποιων παικτών.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παιχνίδι για γερά νεύρα το απόγευμα της Κυριακής στα Βούναινα, με την ομάδα του Τυρνάβου να γνωρίζει την ήττα από την τοπική ομάδα με το… «αγγλικό» 4-3, χάνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και από τις δύο ομάδες, με τη γηπεδούχο να καταφέρνει να προηγηθεί στο 18’ με τέρμα του Τσανά, ενώ οι Τυρναβίτες ισοφάρισαν στο 27’ με γκολ του Μπάκου και ευτύχησαν να προηγηθούν με τη συμπλήρωση 36’ λεπτών αγώνα, όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Μπάκος πέτυχε με κεφαλιά την ανατροπή κάνοντας το 1-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα Βούναινα ισοφάρισαν σε 2-2 χάρη σε πλασέ του Καρέντζου, ωστόσο ο Τύρναβος πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση για να προηγηθεί στο 65’ με γκολ που σημείωσε με κοντινό πλασέ ο Πατσιωτός.

Οι Τυρναβίτες πλήρωσαν τη χαλάρωση των τελευταίων λεπτών, αφού στο 89’ ο Τσανάς εκμεταλλεύτηκε όμορφη μπαλιά του Καζάνι φέρνοντας το ματς στα ίσα και σαν να μην έφτανε η ψυχρολουσία της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις ο σκόρερ των Βούναινων έγινε δημιουργός τροφοδοτώντας το Φαρμάκα και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γραβάνη δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του!

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία η ομάδα του Τυρνάβου, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλλε λίγο πριν το τέλος του αγώνα τον Πατσιωτό.

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης (85′ Γκιουρούκης), Καρέντζος, Φαρμάκας, Ξαφάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Φ. (68′ Ραπτόπουλος), Τσανάς, Καζάνι Γκ.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Γανός, Καρακάνος (75′ Γκαντρής), Γαλάνης, Καλέσης, Νάτσης, Βλιώρας, Τζιόλας, Μπάκος (85′ Λιάκος), Πατσιωτός, Τσούτσας (50′ Καραλής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ