ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΟΓΩ NOVA

Ενταση, διαπληκτισμοί, νεύρα και… τζαμπατζήδες καταγράφηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέριες της Λάρισας με αφορμή τη μη μετάδοση του αγώνα της ΑΕΛ με την Κέρκυρα από το συνδρομητικό κανάλι εξαιτίας της απεργίας των ναυτεργατών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας πολλά νεύρα και διαπληκτισμούς με τους καταστηματάρχες έφερε η μη μετάδοση του αγώνα από τη “Nova”, με αρκετούς από τους πελάτες να θεωρούν υπεύθυνους τους καταστηματάρχες που αποσιώπησαν την εξέλιξη, ενώ σε τουλάχιστο μία περίπτωση θαμώνες εγκατέλειψαν το χώρο αρνούμενοι να πληρώσουν την παραγγελία τους!
Πάντως για τους υπομονετικούς το βανάκι του καναλιού κατάφερε στο τέλος και με την αναστολή των κινητοποιήσεων να φτάσει στο γήπεδο, οπότε και οι φίλαθλοι κατάφεραν να δουν έστω το τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης.
Οσο για τους καταστηματάρχες ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει, αφού όπως μάθαμε υπήρξε πελάτης που όχι μόνο είχε «στηθεί» από νωρίς κάνοντας σημαντικό λογαριασμό, αλλά αποχώρησε ωρυόμενος και δίχως να πληρώσει καλώντας τον ιδιοκτήτη του καφέ «να πληρώσει τα σπασμένα» αλλά και τα ποτά που κατανάλωσε!
Ε.Π

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ