Η ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Την υπέροχη φωνή της Μαρίας Λούκα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο 11Νοεμβρίου όλοι όσοι βρεθούν στο Αναψυκτήριο στον Τύρναβο σε μια μοναδική μουσική συνάντηση που θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ.

Η Μαρία Λούκα, φορτωμένη με μια νέα δισκογραφική δουλειά στις αποσκευές της, ταξιδεύει και πάλι την Ελλάδα. ”Αυγερινός” ο τίτλος, ένας δίσκος με παραδοσιακά τραγούδια από πολλές γωνιές του τόπου μας.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το μουσικό ταξίδι, ο διδάκτωρ και δεξιοτέχνης των πνευστών, Γιώργος Ζαχαριουδάκης και ο επίσης σημαντικός κρητικός λαουτιέρης, Βαγγέλης Τσαγκαράκης.

Μια μικρή περιοδεία στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει η μουσική κρητική παρέα, το τετραήμερο 9 με 12 Νοεμβρίου.

Οι στάσεις είναι οι εξής: Πέμπτη 9.11 Νάουσα-Σείριος , Παρασκευή 10.11 Βόλος-Περισπωμένη, Σάββατο 11.11 Τύρναβος-Αναψυκτήριο και Κυριακή μεσημέρι Υπάτη Λαμίας-Χώρα Πολυχώρος.

Μουσικές συναντήσεις γεμάτες κέφι, χορό και πολύ όρεξη.Περιδιαβαίνοντας από το έντεχνο ρεπερτόριο της Μαρίας Λούκα, θα συναντήσουμε τραγούδια παραδοσιακά και μικρασιάτικα με κεντρικό άξονα πάντα τη Κρήτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ