ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που ήθελαν στον πάγκο του και πάλι Θεοδοσιάδη ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία του με το Νίκο Θεδοσιάδη, που θα διαδεχθεί το Σάκη Θεοδοσιάδη στο τιμόνι της ομάδας.

Σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Απόλλωνα σημειώνει τα εξής:

“Ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης είναι ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, καθώς οι συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Μαντζανά κατέληξαν σε συμφωνία και θα διαδεχθεί τον συνονόματο του, κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του, ως γνωστόν, με την λαρισινή ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης έρχεται στην Λάρισα και δη στον Απόλλωνα, από τον Πιερικό, ενώ θυμίζουμε ότι διετέλεσε προπονητής και σε Ηρακλή, Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στην ΑΕ Καραϊσκάκη, όπου μαζί της, κατέκτησε την περίοδο που μας πέρασε και το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Χθες Κυριακή (05/11) βρέθηκε και στα επίσημα του σταδίου Αλκαζάρ (από όπου και η φωτογραφία του θέματος), όπου και παρακολούθησε τον άτυχο αγώνα για τον Απόλλωνα με την Βέροια για την 2η αγωνιστική της Football League, σχηματίζοντας ήδη μια “εικόνα” για την νέα του, ομάδα.

Τη Δευτέρα (06/11) το πρωί ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Τερψιθέα, όπου και τον παρουσίασε στους παίκτες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός θα έχει κοντά του, στον Απόλλωνα, σαν άμεσο συνεργάτη του, τον κ. Αλέξανδρο Κούρτογλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει τον κ. Νίκο Θεοδοσιάδη, όπως και τον κ. Κούρτογλου, στην “κυανόλευκη” οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, με την ομάδα μας”.

Στα αγωνιστικά όσοι παίκτες αγωνίσθηκαν με την Βέροια έκαναν αποθεραπεία τη Δευτέρα και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση με τον νέο τεχνικό, ενώ την Τρίτη (07/11) υπάρχει ρεπό.

Σημειώνεται πως η προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Σπάρτη, θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τετάρτη (08/11), με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) που θα γίνει στην Τερψιθέα.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ