TΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΕΑ) ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Από  το δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων, (κοτόπουλο, τυρί φέτα και ξηρά τροφή) στους δικαιούχους του Κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.

Oι δικαιούχοι ειδοποιούνται και με γραπτό μήνυμα για τις διανομές.

Η διανομή για όλους  θα γίνει σε δύο ημέρες: την ΤΡΙΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 για δικαιούχους  με επώνυμο από Α έως Λ από  8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου(έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου).

Την ΤΕΤΑΡΤΗ  8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 για δικαιούχους  με επώνυμο από Λ έως Ω από  8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου (έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Τυρνάβου και των τοπικών κοινοτήτων να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την παραλαβή των προϊόντων τις μόνο στις ορισθείσες ημερομηνίες λόγω των ευπαθών προϊόντων, να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες ή καρότσια λαϊκής ή με οποιοδήποτε μέσο και να φροντίσουν για την μεταφορά αυτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ