ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…

Μέτρια εμφάνιση για την ΑΕΛ χθες στο γήπεδο των Γόννων και φυσιολογική ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-5. Η ομάδα της ΑΕΛ μπήκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγώνα και για 25 λεπτά κρατούσε τον αντίπαλο μακριά από την εστία της.

Ένα αμυντικό λάθος ήταν αρκετό για την ομάδα του ΠΑΟΚ να προηγηθεί έστω και με πολύ τυχερό τρόπο. Στην συνέχεια η ΑΕΛ δεν αντέδρασε σωστά και δέχτηκε ακόμα δύο «φθηνά» γκολ, χαρακτηριστικό της απειρίας των παικτριών της στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες της ΑΕΛ μπήκαν πιο επιθετικά και πιο αποφασισμένες για να διεκδικήσουν ότι μπορούν από αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι και έτσι όπως διαμορφώθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει να πετύχει δύο τέρματα, όμως σε δύο αντεπιθέσεις δέχτηκε άλλα δύο γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-5. Για την ΑΕΛ σκόραρε η Παναγιώτα Ακριβούλη με κοντινό σουτ μετά από ατομική ενέργεια της Χριστοφορίδη και η Φαίδρα Λόγου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ΑΕΛ και ο Νίκος Γκαλίτσιος κρατάνε από αυτό το παιχνίδι τις θετικές εμφανίσεις των Αρκουλή(πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα) και της γεννημένης το 2004 Δήμητρας Ζαχείλα η οποία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική παίζει για 90 λεπτά και μάλιστα απέναντι σε πολύ δύσκολο αντίπαλο. Με την επιστροφή και των υπόλοιπων έμπειρων παικτριών, η ΑΕΛ αναμένεται θα γίνει ακόμα καλύτερη στην συνέχεια στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος

Ξεκίνησαν: Βλασειάδου, Γαγάρα, Ζαχείλα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Τσούκα, Λόγου, Σρετένοβιτς, Σακελλάρη, Σπυροπούλου

Αλλαγές: Χριστοφορίδη, Ακριβούλη, Σκοτινιώτη, Μπελμέζα

Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Ρήγα, Λέμε

Σε αντίθεση με την διαιτησία του αγώνα στην Καρδίτσα, στην χθεσινή αναμέτρηση σε έναν πολύ εύκολο αγώνα διαιτητικά με σχεδόν καμία δύσκολη φάση, η διαιτητής της αναμέτρησης από τον Βόλο κατάφερε η ίδια να δημιουργήσει αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις με τις απίστευτες γκάφες τις οποίες διέπραξε. Η διαιτησία του αγώνα που φυσικά δεν επηρέασε σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, θύμισε όμως διαιτησία αγώνα κατηγορίας Μίνι και Τζούνιορ και όχι Εθνικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για ακόμα μία φόρα τον Δήμο Τεμπών για την παραχώρηση του γηπέδου των Γόννων όπως και την τοπική ομάδα του Όλυμπου Γόννων και προσωπικά τον κ. Κώστα Παπαδούλη για την άψογη φιλοξενία τους.

Στην επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που πλέον παίρνει μεγάλη σημασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ