Ο 5ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Με μια ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη, Ιωάννα Ροζάκη, ζητά την έμπρακτη βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας για να σωθεί ο γιος της. Όπως αναφέρει η ίδια, από την ηλικία των 8 μηνών ο μικρός Δημήτρης ταλαιπωρείται από αιματεμέσεις, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να έχουν καταλήξει από τι ακριβώς πάσχει.

Οπως υποστηρίζει η μητέρα η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο και για τον λόγο αυτόν πρέπει να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό σε νοσοκομείο του εξωτερικού ώστε να γίνει διάγνωση από εξειδικευμένους γιατρούς.

Στην ανάρτησή της η μητέρα αναφέρει:

“Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικος και γεννήθηκε 2 κιλά 33εβδομαδων.Μολις γεννήθηκε Αμέσως διασωληνωθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκηλη. Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμεσεις, που άλλοτε γύριζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και c130, σε κομματωδη κατάσταση, μεταγγιζεται και τρώει παρεντερικα και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά. Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματεμεσης. Ο Δημήτρης χρειάζεται εξιδεικευμενο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επειγη να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομειο της Ευρώπης. Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημήτρακης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000ευρω. Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244 Δικαιούχος η Μαμά του Δημήτρακη. Ροζακη Ιωάννα”

onmed.gr

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com