ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΩΛ

Το ερχόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 8.00΄ μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης έχουν ετοιμάσει για να παρουσιάσουν στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας μία ξεχωριστή, χορωδιακή βραδιά.

Τις δύο Χορωδίες διευθύνει ο συμπολίτης μας μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης, ο οποίος προετοίμασε ένα ποικίλο, απαιτητικό και συνάμα απολαυστικό ρεπερτόριο. Συγκεκριμένα η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης θα αποδώσει ξένα τραγούδια διάσημων συνθετών και ερμηνευτών, διασκευασμένα για ανδρική χορωδία, ενώ η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης θα παρουσιάσει έργα ελλήνων συνθετών. Στο τέλος της συναυλίας, οι δύο Χορωδίες θα συμπράξουν επί σκηνής, αποδίδοντας μουσικά έργα από Οπερέτες.

Το κοινό της πόλης μας, που αγαπά την ποιοτική, χορωδιακή μουσική, προσκαλείται να ταξιδέψει νοερά μέσα από τις όμορφες, νοσταλγικές αναμνήσεις τραγουδιών, όπως το “The sound of Silence” των Simon & Garfangel, το “Fragile” του Sting, το “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι” και τον “Γλάρο” του Μ. Χατζιδάκι, το “Λες και ήταν χθες” του Γιαννίδη και το “Σφίξε με” του Σακελλαρίδη.

Ο Χρήστος Κτιστάκης, παράλληλα με τη διεύθυνση της Χορωδίας, θα συνοδέψει  και τις δύο Χορωδίες, παίζοντας πιάνο, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Ο Μουσικός Σύλλογος Λαρίσης, για μια ακόμη φορά, προσκαλεί όλους μας το απόγευμα του Σαββάτου να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε την ποιοτική, χορωδιακή μουσική. Κι όσοι από τους ακροατές πιστεύουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν σε παρόμοιες, όμορφες, συλλογικές μουσικές στιγμές, προσκαλούνται από το διοικητικό συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης να μη διστάσουν και να προσέλθουν για να ενταχθούν στη Χορωδία ώστε να γνωρίσουν και να ζήσουν τη μαγεία της χορωδιακής μουσικής, η οποία προσφέρει μια εναλλακτική διέξοδο σε δύσκολους καιρούς κρίσης, όπως οι δικοί μας.

Εισιτήρια για την εκδήλωση προπωλούνται στο κυλικείο του Ωδείου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ