ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τη διαβεβαίωση ότι εντός του 2018 θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έναρξη του έργου κατασκευής του νέου οδικού άξονα Λάρισας – Φαρσάλων έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Λάρισας της Ενωσης Κεντρώων Γ. Κατσιαντώνη.

“Οι απαιτούμενες μελέτες για τη βελτίωση η και τη χάραξη νέου οδικού άξονα για την παράκαμψη των ενδιάμεσων οικισμών βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή, ενώ αξιοποιούνται στάδια μελετών που έχουν εκπονηθεί και έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες” επισημαίνει ο αρμόδιος Υπουργός θέτοντας στο Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, ως καταλυτικό χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της σύμβασης του έργου, το 2018.

Ο Βουλευτής Λάρισας της ΄Ενωσης Κεντρώων είχε επιστήσει την προσοχή του Υπουργού Υποδομών σε δεκάδες ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά στον εγκαταλελειμμένο από τους αρμόδιους δρόμο, και του είχε ζητήσει να κινηθεί γρήγορα για την ασφάλεια των πολιτών, μέσα από σχετικές μελέτες για να ανακατασκευαστεί ο συγκεκριμένος άξονας με τις σύγχρονες αρμόζουσες προδιαγραφές οδικής ασφάλειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ