ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Την αντίδραση του γιου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορα, προκάλεσε η παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ στη δικαιοσύνη για το θέμα της άδειας που ζήτησε και παίρνει από τις φυλακές ο καταδικασθείς για τη συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, εκτίει ποινή, καθώς είναι καταδικασμένος σε έντεκα φορές ισόβια για συμμετοχή στην 17Ν, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο της φυλακής και το αίτημα που τέθηκε προς εξέταση στο αρμόδιο συμβούλιο, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, έγινε δεκτό.

Ο κ. Μητσοτάκης  σημείωσε ότι: «Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών».

Αυτή η τοποθέτηση ήταν που προκάλεσε την αντίδραση του Εκτορα Κουφοντίνα ο οποίος ανέφερε: “Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης.

Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύων νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών.

Το μόνο που είναι «αδιανόητο» κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Comment

Comments are closed.