ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα “Πρόληψη και ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού” διοργάνωσε την Κυριακή στο χώρο του Κτήματος Έλενα ο ειδικός ιατρός ακτινοδιαγνώστης Χρήστος Γουλόπουλος.

Στην εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού την παρακολούθησαν δεκάδες άτομα που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εισηγήσεις ανέπτυξαν οι:

– Χρήστος Απ. Γουλόπουλος Ειδικός Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης

– Μαρία Α. Ιατροπούλου Μαιευτήρας Χειρουργός-Γυναικολόγος

– Χαρά Χρ. Φιλιπποπούλου Ιατρός

Στο πλαίσιο της αξιόλογης αυτής ημερίδας υγείας, η συγγραφέας Ιωάννα Λάκα παρουσίασε το νέο της βιβλίο με θέμα το “Το ταξίδι του εαυτού μου”.

Παράλληλα η δημιουργός χειροποίητων κοσμημάτων Ειρήνη Περδίκη (richdrop.gr Πανός 12Β Λάρισα) διένειμε δωρεάν συμβολικά βραγχιολάκια προς τιμήν των γυναικών, ενώ η σχολή χορού Idependance Studio εκτέλεσε ένα χορευτικό προς τιμή όλων όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού οι συμμετέχοντες αντί εισιτηρίου έβαζαν 2 ευρώ στον κουμπαρά του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Με αφορμή την πετυχημένη εκδήλωση ο διοργανωτής κ. Γουλόπουλος σημείωσε:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους Μαρία Ιατροπούλου Μαιευτήρα Χειρουργό – Γυναικολόγο και Χαρά Φιλιπποπούλου Ιατρό, το Κτήμα Έλενα για τη φιλοξενία του, τον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, τη συγγραφέα υγείας Ιωάννα Λάκα, την Ειρήνη Περδίκη για τις ιδιαίτερες δημιουργίες της, τη σχολή χορού Idependance Studio, τη φωτογράφο Μαρία Αθανασίου και όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία της ημερίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ