ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΡΕΣΤΗ

Αναβολή πρωταθλημάτων ανακοίνωσε η ΕΠΣΛ

Βυθισμένος στο πένθος από χθες ο αθλητικός κόσμος της Λάρισας, που σήμερα αποχαιρετά τον 37χρονο Λαρισαίο διαιτητή Αντώνη Κορέστη, που «έφυγε» χτυπημένος από ασθένεια του αίματος μετά από ολιγοήμερη μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Γονείς, αδέλφια, φίλοι και συνάδελφοί του από το χώρο του αθλητισμού και της διαιτησίας, του προσκοπισμού αλλά και την Πολεμική Αεροπορία όπου εργαζόταν θα αποχαιρετήσουν σήμερα τον εκλιπόντα, ενώ η κηδεία του θα τελεσθεί στις 15.00 από τον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού σε έκτακτο ΔΣ αποφάσισε να αναβάλλει όλα τα τοπικά πρωταθλήματα το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει τα εξής:

Η οικογένεια της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας έχασε σήμερα εντελώς αδόκητα ένα αξιόλογο μέλος της. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Κορέστη και τους ευχόμαστε να έχουν δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Αντώνη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Μετά από τον απρόσμενο χαμό του διαιτητή Κορέστη Αντωνίου, συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας και αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος
2) Κατάθεση στεφάνου
3) Κατάθεση χρηματικού ποσού σε ευαγή ιδρύματα εις μνήμην του Αντώνη Κορέστη
4) Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο (υποδομών και αντρικών)
5) Τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής
6) Με απόφαση της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας, άπαντες οι διαιτητές θα εμφανιστούν στην επόμενη αγωνιστική με μαύρα περιβραχιόνια.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εξάλλου συλλυπητήριες ανακοινώσεις εκδόθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ, την Ερασιτεχνική αλλά και τους βετεράνους της ομάδας.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λαρισαίου διαιτητή Αντώνη Κορέστη για τον αδόκητο χαμό του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ σημειώνει:

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας εκφράζουμε την οδύνη μας για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Κορέστη, που από σήμερα δεν είναι πια κοντά μας. Ο εκλιπών υπηρέτησε το Λαρισαϊκό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, ενώ η αξία και το ήθος του κόσμησαν τα γήπεδα του νομού μας. Στην οικογένεια και τους οικείους του διαβιβάζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Καλό σου ταξίδι Αντώνη.

Τέλος οι βετεράνοι σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα εξής:

Σύσσωμη η οικογένεια των βετεράνων τη ΑΕΛ, θέλουμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για τον πρόωρο χαμό του Αντώνη Κορέστη. Ήσουν ένας θαρραλέος αγωνιστής, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου στην λαρισινή διαιτησία άλλα και γενικά στην κοινωνία της πόλης μας. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου για την τόσο ξαφνική φυγή σου, θα σε θυμόμαστε πάντα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
Καλό σου ταξίδι φίλε Αντώνη..!!!

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ