ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ GENERATION 400 ΣΤΟ PARATOD@S

Συζήτηση για τα προβλήματα στη “ζούγκλα” της εργασίας που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι διοργανώνει η ομάδα generation 400 το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στον κοινωνικό χώρο paratod@s στην οδό Φαρμακίδου 4 στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση που θα αναδείξει τις περιπέτειες της νέας γενιάς εργαζομένων στην αγορά εργασίας τη συζήτηση θα ανοίξουν οι Λιάνα Σανταβά και Χρήστος Ξαγοράρης από την πρωτοβουλία generation 400 και ο Νίκος Γεωργιάδης από το στέκι.

Στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές της εκδήλωσης αναφέρουν:

“Θέλουμε να συναντηθούμε όλοι μαζί, νέες και νέοι από κάθε χώρο εργασίας, από τις ουρές του ΟΑΕΔ, από τους χώρους ψυχαγωγίας, από τις γειτονιές μας. Για να οργανωθούμε όλοι μαζί, να αντισταθούμε στα μνημόνια, να δείξουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας, να ζήσουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν ρομποτάκια.

Γιατί εμείς επιμένουμε να είμαστε αλληλέγγυοι στο συνάδελφο που απολύεται, στο φίλο που ξενιτεύεται, στο πρόσφυγα που έρχεται από μια χώρα με πόλεμο. Δε θα σταματήσουμε μέχρι να φτιάξουμε ένα κίνημα νεολαίας που θα παλεύει για το μέλλον μας όπως το οραματιζόμαστε! Γιατί το μέλλον αυτού του τόπου είμαστε εμείς και όχι αυτοί που τόσα χρόνια μας καταστρέφουν!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ