ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Μέρα πένθους για το Λύκειο των εκπαιδευτηρίων Ράπτου λόγω του θανάτου του διευθυντή του σχολείου

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα, συγγενείς, συνεργάτες, μαθητές και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον διευθυντή του Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Ράπτου, Νίκο Ηλιόπουλο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

Λόγω του θανάτου του Νίκου Ηλιόπουλου δεν θα λειτουργήσει σήμερα το λύκειο των εκπαιδευτηρίων, ενώ αποχαιρετώντας τον η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει:

“Εις το επανιδείν, ακριβέ μας συνεργάτη

Ο Νίκος Ηλιόπουλος, ο πολύτιμος Διευθυντής του Λυκείου Μ. Ράπτου και άξιος καθηγητής χημείας, εκοιμήθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9/11/2017.

Υπήρξε άξιος συνεργάτης μας επί 17 συναπτά έτη. Γεννημένος στον Ασπρόπυργο από οικογένεια βιοπαλαιστών, ο Νίκος σπούδασε χημικός και αγωνίστηκε στο στίβο της διδασκαλίας από νωρίς, πρώτα σε Φροντιστήρια και στη συνέχεια στην Ιδιωτική εκπαίδευση.

Υπήρξε σπάνιος εκπαιδευτικός. Αγαπούσε και νοιαζόταν για το κάθε παιδί ξεχωριστά και έδινε τον εαυτό του στη σωστή προετοιμασία και την ανανέωση των γνώσεών του.

Τον διέκρινε πάντοτε η παρρησία προς όλους, διευθυντές, συναδέλφους και μαθητές. Στα υπηρεσιακά ζητήματα ήταν πάντοτε ευγενής, δίκαιος και σώφρων.

Ως οικογενειάρχης διακρινόταν για την αγάπη που τον συνέδεε με τη σύζυγό του Πόπη, με την οποία διέτρεξαν 41 χρόνια κοινού βίου. Μας εντυπωσίαζε πάντοτε η αφιέρωση και η τρυφερότητα με την οποία μιλούσε για τη σύντροφο της ζωής του, την καλύτερή του φίλη και μητέρα των δύο πολυαγαπημένων του θυγατέρων, που σήμερα σταδιοδρομούν πετυχημένα στην κοινωνία, η μία στη Λάρισα και η άλλη στο εξωτερικό.

Η διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου, οι συνάδελφοί του, οι μαθητές του και οι γονείς τους θα δώσουμε αύριο το παρών στην εξόδιο ακολουθία για τον αγαπημένο μας Νίκο, που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (23ης Οκτωβρίου και Θεοτοκοπούλου) στις 3:30 μ.μ.

Αύριο το Λύκειο Μ. Ράπτου δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους. Η εκδήλωση με τον κ. Κωνσταντίνο Σιώμο αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στις 5:45 μ.μ.”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.