ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΚΛ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου του Ν. Λάρισας, παράλληλα με τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που παίρνει για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων και ανέργων, αναπτύσσει και μια σειρά  πολύμορφες δραστηριότητες αλληλεγγύης και στήριξης ανέργων, εργαζομένων και των οικογενειών τους,

όπως δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ανέργων, παρεμβάσεις για να μην κόβεται το ρεύμα, το νερό, ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών, για να έχουν όλοι δωρεάν πρόσβαση στην υγεία.

Επειδή μια από τις επιπτώσεις της καπιταλιστικής κρίσης, της ανεργίας και της φτώχειας, είναι και τα προβλήματα των σχέσεων των γονιών με τα παιδιά τους, αλλά και μεταξύ των ζευγαριών, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, αποφάσισε να οργανώσει συναντήσεις γονέων, με μια ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών που προσφέρονται να στηρίξουν αφιλοκερδώς αυτή τη δράση, με θέματα που απασχολούν τους
γονείς και τα παιδιά τους.

Η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του ΕΚΝΛ, της ομάδας των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, με γονείς, θα γίνει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας (οδός Εργατικής Πρωτομαγιάς 6). Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή σε όσους γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν και οι συναντήσεις αυτές θα γίνονται ανα δεκαπενθήμερο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και στο τηλέφωνο 2410 250708, πρωινές ώρες 9-2 και το απόγευμα 7-9 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ