ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Χωρίς διαδικαστικά προβλήματα και με κάτι παραπάνω από ικανοποιητική προσέλευση συνεχίζεται από το πρωί στη Λάρισα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στη Λάρισα και το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, όπου διεξάγεται από τις 08.00 το πρωί η ψηφοφορία, η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί τις απογευματινές ώρες της ημέρας, με τις κάλπες να κλείνουν στις 20.00 το βράδυ, δίχως να αποκλείεται και παράταση μέχρι τις 21.00 όπως αποφασίστηκε για τους ψηφοφόρους των Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργά το βράδυ της Κυριακής.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η  Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας με ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στη διαδικασία κάνοντας λόγο για συμμετοχή στην γιορτή της δημοκρατίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της κεντροαριστεράς, την Κυριακή από τις 8.00 π.μ έως τις 20.00 μ.μ. σε κάλπες που βρίσκονται σε όλο τον Νομό Λάρισας.

“Kαλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να πάρουν την υπόθεση του νέου πολιτικού φορέα στα χέρια τους. Να γίνουν συνιδρυτές της παράταξης και πρωταγωνιστές σε νίκες. Όσο πιο μαζική η συμμετοχή, τόσο μεγαλύτερη η δυναμική του εγχειρήματος αλλά και η νομιμοποίηση του νέου αρχηγού να προχωρήσει σε όλες τις μεγάλες αλλαγές που θα προκαλέσουν το δημιουργικό σοκ που χρειάζεται η παράταξη. Ο νέος πολιτικός φορέας της Δημοκρατικής Παράταξης σπάει  τον μικρό κακέκτυπο δικομματισμό μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Οι προοδευτικοί πολίτες με την ψήφο τους στις 12 Νοέμβρη θα στείλουν ηχηρό μήνυμα πως η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε. Όλοι μαζί τολμάμε για την Παράταξη και τη χώρα. Καλούμαστε όλοι με την ψήφο μας να στείλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, το μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης και της διεύρυνσης”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com