ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε ανόητο όσο και επικίνδυνο παιχνίδι τείνει να εξελιχθεί στη Λάρισα η πυρπόληση κάδων απορριμμάτων, αφού μετά τη σύλληψη 43χρονου τον περασμένο Μάιο, με το δράστη να εμπλέκεται σε πάνω από 30 περιπτώσεις εμπρησμού, το… σήριαλ δείχνει να έχει και συνέχεια!

Άλλα δύο περιστατικά φλεγόμενων κάδων καταγράφηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λάρισα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επεμβαίνει με διαφορά μόλις 30’ λεπτών για την κατάσβεση δύο κάδων στις οδούς Παλαιστίνης και Βραΐλα.

Στην πρώτη περίπτωση ο κάδος υπέστη υλικές ζημιές, ενώ στη δεύτερη περίπτωση καταστράφηκε ολοκληρωτικά παρά την επέμβαση ενός οχήματος της ΠΥΛ που έσπευσε στο σημείο με δύο πυροσβέστες.

Το θέμα των καμένων κάδων φαίνεται πως θα απασχολήσει εκ νέου και τη δημοτική αρχή με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου, καθώς δεν λείπουν οι απρόσεκτοι που αδειάζουν τις στάχτες των τζακιών δίχως να τις ελέγχουν για «κάφτρες», ενώ προβληματισμός υπάρχει και στην ΠΥΛ, όταν απασχολούνται πυροσβέστες και οχήματα σε τέτοια περιστατικά την ώρα που μπορεί να κινδυνεύουν κάπου αλλού άνθρωποι και περιουσίες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ