ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ Δ. ΑΔΑΜ

Με την κατάθεση των συνδυασμών από τους υποψήφιους προέδρους ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η σχετική διαδικασία ενόψει των Επιμελητηριακών εκλογών του Δεκεμβρίου, ενώ τη σκυτάλη καλείται να πάρει η αρμόδια εκλογική επιτροπή που θα ελέγξει τις υποψηφιότητες πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Και ενώ οι περισσότεροι υποψήφιοι πρόεδροι είχαν ανοίξει λίγο-πολύ τα χαρτιά τους ως προς τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, ποικίλα σχόλια άρχισε να συγκεντρώνει πληροφορία, η οποία επιβεβαιώθηκε με την κατάθεση του συνδυασμού, για υποψήφια στον κλάδο της μεταποίησης με το συνδυασμό του νυν προέδρου και εκ νέου υποψηφίου για την προεδρία του Επιμελητηρίου Δημήτρη Αδάμ.

Βλέπετε η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έγραψε το όνομά της με «χρυσά» γράμματα δίπλα στο «λουκέτο» ιστορικής εφημερίδας της πόλης, την οποία διηύθυνε αφήνοντας χωρίς δουλειά αλλά και «φεσωμένους» με μεγάλα ποσά πολλούς εργαζόμενους!

«Εδώ “βούλιαξε” επιχείρηση στην οποία ήταν διευθύντρια, έρχεται τώρα να δώσει πετυχημένες… συνταγές στο Επιμελητήριο;», σχολιάστηκε στην πόλη.

Θα είχε ενδιαφέρον μια αντίδραση…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ