ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τη βεβαιότητα ότι στο 5ο προσυνέδριο της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στη Λάρισα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Imperial, με θέματα την αγροτική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση, τις υποδομές και την ευρυζωνικότητα θα αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος και παράλληλα θα ακουστούν και ουσιαστικές προτάσεις

για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων, εξέφρασε σήμερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η κ. Ζαχαράκη χαρακτήρισε ουσιαστικές διαδικασίες τα προσυνέδρια στο δρόμο για το 11 συνέδριο της ΝΔ στις 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του paidis.com εμφανίστηκε βέβαιη ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις “γαλάζιων” αγροτοσυνδικαλιστών που στο πρόσφατα παρελθόν είχαν χαρακτηρίσει στελέχη της ΝΔ ανεπιθύμητα λόγω της στάσης τους στο θέμα της φέτας. Σύμφωνα με την κ. Ζαχαράκη που ποτέ δεν αισθάνθηκε ανεπιθύμητη στη Λάρισα, όταν υπάρχει συνέπεια στις θέσεις και διάθεση για διάλογο ξεπερνιούνται όλα τα προβλήματα.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου χωρίς να δώσει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις για τους τρις τομείς από τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη που θα κλείσει τις εργασίες του προσυνεδρίου, ενώ έστειλε και ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βιάζονται να πάρουν θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος ότι οι λίστες θα βγουν μέσα από διαδικασίες και ότι μία πολιτεύτρια που βιάστηκε να δηλώσει υποψήφια διαγράφηκε για 6 μήνες από το κόμμα.

Πάντως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι παρά το γεγονός ότι δεν άνοιξαν διαδικασίες για τα ψηφοδέλτια η ΝΔ είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε μία αναμέτρηση όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Την κ. Ζαχαράκη στη σημερινή συνέντευξη πλαισίωναν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας κ.κ. Χρήστος Καπετάνος,  Νίκος Μουζακιάρης  και Λάμπρος Τσιούκης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας κ. Ηρακλής Γερογιώκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ