ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ «ΝΙΚΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι παγκορασίδες του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας που μετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανσάμπλ Β. Ελλάδας, κάνοντας περήφανο το σωματείο τους αλλά και εκπροσωπώντας επάξια τη Λάρισα!

Πραγματοποιώντας θαυμάσια εμφάνιση η Παρασκευή Ευσταθίου, η Μαγδαληνή Κιούση, η Αγγελική Κανιούρα, η Περσεφόνη Καπλάνη και η Άννα-Μαρία Μυλωνά κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό της Μίκρας, ξεπερνώντας τόσο τον εαυτό τους όσο και ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσαν στη διοργάνωση.

Με την αξία του ηττημένου να δίνει δόξα στο νικητή- καθώς σύλλογοι που πρωταγωνιστούσαν στο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν και φέτος με πιο έμπειρες κατά ένα χρόνο αθλήτριες- προπονητές, χορογράφοι και διοίκηση πιστοποίησαν για μια ακόμη φορά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο σωματείο, ενώ όλοι τους ευχαριστούν τους γονείς των αθλητριών για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τη Νίκη Λάρισας, που αναδεικνύει σε κάθε διοργάνωση το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής αλλά και την πόλη.

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους και στόχο νέες διακρίσεις τα κορίτσια του συλλόγου ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ