Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλη

Εδώ και δέκα περίπου ημέρες, ένα μεγάλο τμήμα της Οδού Φαλάνης στον Αμπελώνα είναι βυθισμένο στο σκοτάδι, καθώς στερείται δημοτικού φωτισμού.

Είναι μια απαράδεκτη κατάσταση, η οποία εγκυμονεί πλείστους κινδύνους για διερχόμενους πεζούς και οχήματα.Υπάρχουν μικρά παιδιά που πηγαίνουν στα φροντιστηριακά τους μαθήματα, περπατώντας μέσα στο σκότος, ωσάν να βρίσκονται στην περίοδο της τουρκοκρατίας και πρέπει να πάνε στο ” κρυφό σχολειό “τους. Υπάρχουν οδηγοί που αποφεύγουν να περάσουν από την περιοχή, επειδή φοβούνται μήπως δεν αντιληφθούν διερχόμενους πεζούς και άθελά τους γίνουν υπαίτιοι δυστυχήματος, ωσάν να βρίσκονται σε μια βομβαρδισμένη περιοχή που στερείται βασικών υποδομών.
Ντροπή. Η ανίκανη δημοτική αρχή δεν μπορεί να προσφέρει στους δημότες ούτε τις στοιχειώδεις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, μολονότι λαμβάνει τα αντίστοιχα δημοτικά τέλη.Ξέρει καλά, όμως, να καταβάλλει τους μηνιαίους μισθούς στους ” δημοτικούς άρχοντες”, ακόμα και όταν αποδεικνύονται ανίκανοι να κάνουν με υπευθυνότητα τη δουλειά τους.
Ντροπή, κύριοι της δημοτικής αρχής.Δώστε, επιτέλους στους Αμπελωνίτες αυτά που δικαιούνται και έχουν ανάγκη.Επιτρέψτε τους να έχουν τουλάχιστον φως, γιατί ζούμε στον εικοστό πρώτο αιώνα και ο φωτισμός δεν θεωρείται πολυτέλεια, αλλά ” είδος πρώτης ανάγκης”.Εξάλλου, αρκετά ανέχτηκαν τη σκοταδιστική σας συμπεριφορά απέναντι στον Αμπελώνα, που κυριολεκτικά έχει υποβαθμίσει τον τόπο τους.Μην παίζετε άλλο με την υπομονή του κόσμου.Κάντε τουλάχιστον τα αυτονόητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ