ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΑΝΤ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ

Εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβεί στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και προτάσεων ενόψει των δικηγορικών εκλογών της 26ης Νοεμβρίου 2017 διοργανώνει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 19:30, ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΔΣΛ και υποψήφιος πρόεδρος κ. Αντώνης Γραβάνης.

Οπως αναφέρει ο κ. Γραβάνης στόχος είναι να τεθούν υπόψη των Λαρισαίων Δικηγόρων συγκεκριμένες και ξεκάθαρες προτάσεις για τα ζητήματα τοπικού και γενικότερου δικηγορικού ενδιαφέροντος, καθώς και οι θέσεις του υποψηφίου προέδρου για την επόμενη ημέρα της Δικηγορίας.

Διακηρυγμένη είναι άλλωστε η θέση του κ. Γραβάνη ότι ο προεκλογικός διάλογος προεχόντως πρέπει να προβάλλει τον θετικό λόγο, τα επιχειρήματα και τις προτεινόμενες λύσεις κάθε υποψηφίου συμβάλλοντας στη μόρφωση πληρέστερης άποψης του δικηγορικού εκλογικού σώματος.

Με δεδομένη την προηγούμενη εμπειρία του κ. Γραβάνη στη διοίκηση του Συλλόγου, ιδιαίτερη θέση θα κατέχουν οι προτεινόμενες δράσεις για περαιτέρω βελτίωση της δικηγορικής επαγγελματικής καθημερινότητας (που ο ΔΣΛ μπορεί να υλοποιήσει αυτοτελώς), καθώς και οι προτεινόμενες κατευθύνσεις και διεκδικήσεις του κλάδου πάνω στα μεγάλα ζητήματα (που θα κριθούν κυρίως σε επίπεδο δευτεροβάθμιων οργάνων). Επιπλέον αναφορά θα γίνει στο έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια με έμφαση σε δράσεις του ΔΣΛ που υλοποιήθηκαν κατόπιν εναύσματος, εισήγησης και με επιμέλεια του υποψηφίου Προέδρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του ΔΣΛ που στηρίζουν την προεδρική υποψηφιότητα του Αντώνη Γραβάνη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ