ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ 15 ΝΕΚΡΟΥΣ

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία σε Νέα Πέραμο, Μέγαρα, και Μάνδρα, όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, δεκάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους και πολλά σπίτια πλημμύρισαν.

Δεκαπέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ εκφράζονται φόβοι για αύξηση των θυμάτων. Αρχικά μία ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή, αφού τα νερά έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα.

Στη συνέχεια χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 85χρονος άνδρας στο υπόγειο σπίτι του στην οδό Αγαμέμνονος 8 και ένας ακόμη ηλικιωμένος στην Αίαντος στη Μάνδρα.

Ύστερα ένας 65χρονος βρέθηκε νεκρός στον αύλειο χώρο του σπιτιού του στην οδό Στάμου κοντά στην εθνική Βιλίων – Μάνδρας και ένας 50χρονος στον αύλειο χώρο επιχείρησης στο 2ο -3ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής Μάνδρας – Θηβών.

Παράλληλα, δύο νεκροί 81 και 55 ετών εντοπίστηκαν και στο κεντρικό λιμάνι της Ελευσίνας και στα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου. Ο 81χρονος που αναγνωρίστηκε, είναι Έλληνας και εντοπίστηκε στην προβλήτα των ΕΛ.ΠΕ. περίπου 150 μέτρα μακριά από την ακτή. Ο 55χρονος δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα και εντοπίστηκε στη θέση Αμερικανική προβλήτα, στην Ελευσίνα, 2 μέτρα από την ακτή.

Δύο νεκροί άνδρες, ο πρώτος από εξωτερικό χώρο στην περιοχή Αγ. Σωτήρα στη Μάνδρα Αττικής, και ο δεύτερος από εξωτερικό χώρο στο 26 χ.λ.μ Π.Ε.Ο. Μάνδρας –Θηβών, εντόπισε το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν ακόμα δύο νεκροί. Συγκεκριμένα, νεκρός άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο οικίας στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου, στη Μάνδρα Αττικής, και νεκρή γυναίκα από εσωτερικό χώρο επιχείρησης στην συμβολή Αγ. Αικατερίνης και Ρόκα στη Μάνδρα Αττικής.

Τέλος, νεκρός άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στο 5 – 6 χλμ. Μάνδρας – Θηβών, στη Μάνδρα Αττικής.

Από τους νεκρούς, οι 11 είναι άνδρες και οι 4 γυναίκες.

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ