ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 ΕΚ. € ΣΤΗΝ 3η ΚΑΙ 4η Δ.Κ.

Επίσκεψη σε περιοχές της 3ης και 4ης δημοτικής κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων που εκτελούνται βασικά έργα  υποδομών προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ περίπου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ειδικότερα, απο το έργο κρασπεδόρειθρα και υποδομή της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, προϋπολογισμού 740 χλδ. ευρώ περίπου,  αφορά στην κατασκευή κρασπεδόρειθρων σε δρόμους μεγάλου πλάτους. Στο πλαίσιο του έργου εκτελούνται εργασίες που αφορούν στην εκσκαφή των οδών, κατασκευή υπόβασης, τοποθέτηση πρόχυτων κρασπέδων απο σκυρόδεμα, κατασκευή ρείθρων, και κατασκευή βάσης.

Στο πλαίσιο του έργου θα εκτελεστούν και εργασίες απο τη ΔΕΥΑΛ όπου απαιτείται (δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων) ενώ θα ακολουθήσει και ασφαλτόστρωση.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο τσιμεντοστρώσεων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, όπου εκτελούνται έργα καθαίρεσης υφιστάμενων σκυροδεμάτων, εκσκαφή των οδών, κατασκευής υπόβασης και βάσης, τοποθέτησης δομικού πλέγματος και τοποθέτηση κυβόλιθων και διάστρωση  σκυροδέματος. Και σ΄ αυτό το έργο, θα επέμβει και η ΔΕΥΑΛ όπου απαιτείται.

Ο δήμαρχος συνοδεύονταν απο τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Γ. Σούλτη, την γενική γραμματέα του Δήμου κ. Βάσω Μόσιαλου και  υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ