ΑΝΟΙΞΙΣ ΕΤΕ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ

Εξασφάλισε πιστοποιητικό ποιότητας EN ISO 9001:2008 και δεν έκανε καμία μείωση μισθών στους εργαζόμενους

Εχοντας ξεκινήσει τη δραστηριότητά της το 2006 στον τομέα της κατασκευής δημοσίων και ιδιωτικών έργων, η τεχνική εταιρεία “ΑΝΟΙΞΙΣ ΕΤΕ”, που ίδρυσαν οι Αθ. Κομπογιαννόπουλος και Κ. Χαρισμαΐδης, κατάφερε μέσα σε μία δεκαετία να είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες κατασκευαστικές επιχειρήσεις,

η οποία σήμερα μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν άφησε την κρίση να την επηρεάσει, αφού συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς, εξασφαλίζοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα που αποτελούν εγγύηση για την κατασκευή ποιοτικών έργων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ποιότητας. Μάλιστα όλες αυτές οι επεκτάσεις έγιναν χωρίς να υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς των εργαζομένων της.

Εδώ και λίγο καιρό η “ΑΝΟΙΞΙΣ ΕΤΕ” εξασφάλισε το πιστοποιητικό ποιότητας ELOT: EN ISO 9001:2008, το οποίο είναι σύστημα διαχείρισης ποιότητας με πεδίο εφαρμογής την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων (οδοποιία, οικοδομικά, υδραυλικά, λιμενικά, ηλεκτρομηχανολογικά, βιομηχανικά – ενεργειακά).

Οπς αναφέρει ο ένας εκ των ιδιοκτητών της, Αθ. Κομπογιαννόπουλος η απόκτηση αυτού του πιστοποιητικού είναι μία απόδειξη και μία αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας για ποιοτικές κατασκευές, για εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και για ανταπόκριση του προσωπικού στις αυξημένες απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ποιότητας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Από την ίδρυσή της μέχρι πρόσφατα η εταιρεία δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά σε δημόσια έργα οδοποιίας, υδραυλικά, κτιριακά αλλά και σε ιδιωτικές κατασκευές, ανακαινίσεις και ανεγέρσεις βιοτεχνικών και βιομηχανικών κτιρίων, έχοντας μία ανοδική πορεία από έτος σε έτος. Τα χρόνια της κρίσης επηρέασαν την εταιρεία όπως όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου, αλλά δεν την οδήγησαν στη δημιουργία χρεών και υποχρεώσεων, ενώ ώθησαν τους ιδιοκτήτες της να στραφούν και σε άλλες δραστηριότητες.

Μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι η προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο με τον κατάλληλα πιστοποιημένο εξοπλισμό και με εξειδικευμένο στο αντικείμενο προσωπικό και με το ευρωπαϊκό πρότυπο ποιότητας ΕΝ 1317.

Ηδη η “ΑΝΟΙΞΙΣ ΕΤΕ” μετράει 3 χρόνια παρουσίας στον τομέα με σημαντικά έργα όπως η συνδετήρια οδός της Εγνατίας με την οδό Βέροιας – Νάουσας,  η εθνική οδός Λάρισας – Θεσσαλονίκης της “αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”, ενώ έχει αναπτύξει συνεργασίες με το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων εταιρειών οδοποιίας στη Θεσσαλία.

Ανήσυχα πνεύματα οι ιδιοκτήτες της “ΑΝΟΙΞΙΣ ΕΤΕ”, δεν σταμάτησαν εδώ και ήδη έκαναν ένα ακόμη σημαντικό βήμα που αφορά τις διαγραμμίσεις εθνικών και επαρχιακών οδών, αλλά και ιδιωτικών χώρων (πάρκινγκ, βιοτεχνίες, βιομηχανίες), με ιδιόκτητο εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται. Ολα τα έργα διαγραμμίσεων είναι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας ΕΝ 1871.

Ηδη έχει αναπτύξει συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως οι: ΑΚΤΩΡ, ΚΑΣΤΩΡ, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, αλλά και με δήμους της ευρύτερης περιοχής.

“Η εταιρεία που διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία και κτηριακές εγκαταστάσεις, συνεχώς εκσυγχρονίζεται και παρά τους δύσκολους καιρούς αναζητά νέους δρόμους όχι μόνο για την επιβίωσή της αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξή της”, σημειώνει ο κ. Κομπογιαννόπουλος, επισημαίνοντας ότι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η κατασκευή, προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης οδών.

Μιλώντας με τον κ. Κομπογιαννόπουλο η συζήτηση επιστρέφει στους εργαζόμενους. “Ολα αυτά τα χρόνια δεν κάναμε καμία περικοπή σε μισθούς και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε μία επιχείρηση όταν κόβεις το μισθό των εργαζόμενων σε αυτή. Θέλουμε εργαζόμενους που είναι ευχαριστημένοι και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις” ξεκαθαρίζει ο κ. Κομπογιαννόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ