ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με δύο μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες τιμούν στη Λάρισα τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, το Νοέμβριο του 1973.

Πιο αναλυτικά, ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνοντας κάλεσμα σε φορείς και συλλογικότητες πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 18.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ενώ η εκδήλωση θα ανοίξει με συναυλία του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, για να ακολουθήσουν χαιρετισμοί και πορεία που θα καταλήξει στην πλατεία Νομαρχίας για την κατάθεση στεφάνων.

Το παρών στις εκδηλώσεις του δήμου θα δώσουν εκπρόσωποι φορέων, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, το Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, εκπαιδευτικοί κλπ.

Η δεύτερη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 το απόγευμα στην πλατεία Ταχυδρομείου με συνδιοργάνωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, της ΕΟΑΣΝΛ, της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) και του Συλλόγου Εστιακών Σπουδαστών του ΤΕΙ Λάρισας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία με κατάληξη την πλατεία Νομαρχίας για καταθέσεις στεφάνων.

Σημειώνεται πως κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στις 18.00 το απόγευμα έχουν απευθύνει η ΛΑΕ και η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, ενώ νωρίτερα στον ίδιο χώρο και στις 17.30 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν το ΝΑΡ και η Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ