Ο «ΓΑΛΑΖΙΟΣ»… ΜΠΑΧΤΣΕΣ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΑ

Απ’ όλα είχε ο «γαλάζιος» μπαχτσές, αφού στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη υποσχέθηκε από «λελογισμένη» μεταφορά νερών, μέχρι «ψαλίδι» στη φορολογία και διεύρυνση του κόμματος.

Περίσσευε η αισιοδοξία στους Νεοδημοκράτες, αφού τόσο η μεγάλη προσέλευση όσο και η συμμετοχή πλέον των 10.000 ατόμων που μετείχαν στη συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου που αφορούσε στο 5ο προσυνέδριο της Λάρισας δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Όσο για το παρασκήνιο, δεν έλειψαν και οι γκρίνιες από «γαλάζιους» αγροτοσυνδικαλιστές για την επιλογή των ομιλητών αλλά και την απουσία αγροτών από το συνέδριο, χωρίς να λείψουν και οι αποχωρήσεις ορισμένων πριν την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, ενώ άλλοι εθεάθησαν να τα λένε με όχι και τόσο ευχάριστο ύφος στο βουλευτή Χρ. Κέλλα αλλά και στο Μ. Βορίδη.

Όπως και να’ χει την παράσταση έκλεψε η Ρ. Καραλαριώτου, που παίρνοντας το λόγο μετά τις παρεμβάσεις του τέως δημάρχου Κ. Τζανακούλη και του νυν Απ. Καλογιάννη θεώρησε καλό να μιλήσει «ως η επόμενη δήμαρχος Λάρισας»!

Μάλλον αμήχανος ο πρόεδρος της ΝΔ, περιορίστηκε να κοιτά μετά το λογοπαίγνιο, με τα σχόλια περί χρίσματος να έχουν έστω και για λίγο την τιμητική τους στην αίθουσα.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ