ΧΩΡΙΣ ΤΟ Σ. ΠΑΤΣΙΩΤΟ ΓΙΑ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Βαριά «καμπάνα» για την αποβολή του στο ματς με τα Βούναινα

Σωρεύονται τα προβλήματα για την ομάδα του Τυρνάβου που εκτός της αγωνιστικής κάμψης καλείται να αντιμετωπίσει και την απώλεια του Σ. Πατσιωτού, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ και αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στη Δήμητρα Γιάννουλης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πλήρωσε την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τα Βούναινα (5/11), αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ του επέβαλλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 40 ευρώ για εξύβριση του διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τον ίδιο αγώνα τιμωρήθηκε και η ομάδα του Τυρνάβου για τη συμπεριφορά εκπροσώπου της, όσο και ο ίδιος ο εκπρόσωπος.

Πιο συγκεκριμένα στον Τύρναβο επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50 ευρώ για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του Π. Καλέση, ενώ στον ίδιο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 30 ημερών με ισχύ από 15/11 έως και 14/12.

Τέλος… στα μαλακά έπεσε ο Δαμασιακός, που τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη για την ανάρμοστη συμπεριφορά οπαδού του στο παιχνίδι με το Συκούριο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ