ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Ο Γυναικείος Όμιλος Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη» διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, εκδήλωση ενημερωτικού περιεχομένου με θέμα «Γυναίκα και Εμμηνόπαυση» την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

Αρχικά η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες για το θέμα, που απασχολεί όλες τις γυναίκες, από τρεις εξαιρετικούς επιστήμονες, ο καθένας στην ειδικότητα του, έτσι ώστε όλες οι γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αποκτήσουν μια πλήρη και πολύπλευρη ενημέρωση για αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα που τις αφορά. Ομιλήτριες θα είναι η κυρία Έρη Πολύζου – Ραυτοπούλουμαιευτήρας, χειρουργός, γυναικολόγος, η ψυχοθεραπεύτρια κυρία Στέλλα Ι. Λαμπρούλη, και η κυρία Ευδοξία Πάσχου – Νταφοπούλου διατολόγος, διατροφολόγος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το ΔΣ του ομίλου παρακαλεί όλες τις κυρίες που θα παραστούν στην  εκδήλωση να προσφέρουν  τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, γάλα ,όσπρια,μακαρόνια και άλλα) για να βοηθήσουν στο μεγάλο έργο που ο όμιλος έχει αναλάβει βοηθώντας έμπρακτα στην αντιμετώπιση  των  επισιτιστικών αναγκών 230 οικογενειών σε χωριά του Δήμου Κιλελέρ που βρίσκονται σε ένδεια.

Η διανομή των τροφίμων που θα συλλέξει ο όμιλος, μαζί με τα τρόφιμα της εκδήλωσης, θα διανεμηθούν στις 14 Δεκεμβρίου.

Με το πέρας των ομιλιών, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου, θα προσφερθούν διάφορα εδέσματα και η βραδιά θα κλείσει μελωδικά με τους ήχους σαξόφωνου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com