ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αμπελωνιακός και Νεάπολη Λάρισας, με αρνητικό πρωταγωνιστή το διαιτητή της αναμέτρησης, που με τα σφυρίγματά του κατάφερε να αφήσει παραπονεμένες και τις δύο ομάδες, εκνευρίζοντας και την κερκίδα!

Το τελικό 1-1 αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους δύο αντιπάλους, με τη Νεάπολη να εμφανίζει καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος και τον Αμπελωνιακό να «φωνάζει» για πέναλτι που δεν δόθηκε με το παιχνίδι στο 0-0, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-1!

Για πέναλτι υπέρ της διαμαρτύρεται όμως και η ομάδα της Νεάπολης, που δέχτηκε την ισοφάριση στο 70’ μετά από όμορφη προσπάθεια του Βούκια, ενώ το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από 15λεπτη διακοπή λόγω ρίψης κροτίδας εντός του γηπέδου.

Καλύτερος ο Αμπελωνιακός στην επανάληψη, ίσως θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αν οι παίκτες του δεν διακατέχονταν από νευρικότητα στην τελική προσπάθεια, δυστυχώς και εξαιτίας των σφυριγμάτων του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος, Χατζούλης, Ελευθέρογλου, Χότζα (46΄Καρυπίδης), Πατρίκου, Νταφούλης (70΄Βούκιας), Γκιόνα (46΄Τσετιροκλής), Ψύρρας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ