ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ Δ.Α. ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ

Ανακοίνωση τς παράταξης Δράση Πολιτών

Σήμερα, 20 Νοεμβρίου 2017, η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού ωθεί όλους μας να σκεφτούμε τα παιδιά όλου του κόσμου, τα δικά μας παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική παράταξη ” Δράση Πολιτών ” επισημαίνει ότι η παιδική εργασία, η φτώχεια , η κακοποίηση , η ανέχεια , οι πόλεμοι και η προσφυγιά συνθλίβουν την σωματική, την ψυχική και την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, υποσκάπτοντας τα θεμέλια και την ελπίδα ενός νέου καλύτερου και ευγενέστερου κόσμου.
Έτσι, επιβάλλεται η σημερινή μέρα να ευαισθητοποιήσει τις κυβερνήσεις όλων των κρατών και τους πολίτες κάθε έθνους, για να αρχίσει η επούλωση των πληγών στις παιδικές ψυχές, έτσι ώστε τα λόγια να μετουσιωθούν σε πραγματικά έργα θαλπωρής και αγάπης για τα παιδιά όλου του κόσμου, χωρίς εξαιρέσεις.
Ας σκεφτούμε, λοιπόν, να πράξουμε σήμερα κάτι καλό για τα παιδιά που βρίσκονται δίπλα μας και χρειάζονται τη δική μας άμεση στήριξη και αλληλεγγύη.Για παράδειγμα, τα παιδιά των πλημμυροπαθών οικογενειών της Δυτικής Αττικής , αλλά και άλλων περιοχών της χώρας, περιμένουν εναγωνίως και τη δική μας έμπρακτη βοήθεια.Θα μείνουμε άπραγοι ή θα τείνουμε χείρα βοηθείας;
Πιστεύουμε πως όλοι μας θα επιλέξουμε το δεύτερο.Γι αυτό η δημοτική παράταξη ” Δράση Πολιτών “, πέρα από τη δική της κινητοποίηση, καλεί τον Δήμο Τυρνάβου, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο δημότη, να συνδράμει εμπράκτως στην προσπάθεια καλυτέρευσης της καθημερινότητας των δικών μας παιδιών που χτυπήθηκαν από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.
Η σημερινή ημέρα ας γίνει ημέρα δράσης και προσφοράς όλων των πολιτών. Τα δικά μας παιδιά και τα παιδιά όλων των ανθρώπων το αξίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ