ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»…

Το να αγωνίζεσαι στο Nick Galis Hall ή το ιστορικό «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» για τους παλιότερους και να υποχρεώνεις το μεγάλο Άρη του κόουτς Παναγιώτη Γιαννάκη σε ένα μεγαλοπρεπέστατο 1-13 μετά από 7 περίπου λεπτά αγώνα δεν συμβαίνει κάθε μέρα!

Θα το θυμούνται για καιρό οι παίκτες του Σκουρτόπουλου που το πάλεψαν στη Θεσσαλονίκη, πριν ηττηθούν από τους «κίτρινους», ενώ με το τέλος του αγώνα δεν έλειψαν οι αναφορές στις απουσίες των Αμερικανών αλλά και τη διαιτησία.

«Αν …. και αν και αν…. ! Απουσίες και διαιτησία μας το στέρησαν…

Χωρίς άλλους δύο Αμερικανούς (Γουέαρ, Φορμπς, συν την γνωστή απουσία του Χολ), αγωνίστηκε εκτός έδρας κόντρα στον Άρη o Γυμναστικός Λάρισας ηττήθηκε μεν (71-60), αλλά με ψηλά το κεφάλι, την στιγμή που είχε και κάποια άδικα σφυρίγματα σε βάρος του από την διαιτησία», διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, με τα ερωτηματικά ωστόσο να παραμένουν σχετικά με την τύχη των Αμερικανών!

Τώρα αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τα 3/16 τρίποντα που μάλλον πρέπει να προβληματίσουν, τις κρίσιμες βολές που χάθηκαν, αλλά και την «ελλειμματική» δημιουργία με μόλις 9 ασίστ σε όλο το ματς, έχει δουλειά μπροστά του ο κόουτς, που δεν μάσησε τα λόγια του δηλώνοντας τα εξής:

«Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι, παλέψαμε, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Είχαμε χαμηλό ποσοστό στα νούμερα και για πρώτη φορά χάσαμε και πολλές βολές, 9. Επίσης στα κρίσιμα σημεία του αγώνα δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα που έπρεπε από τους διαιτητές, οι οποίοι αντίθετα έδωσαν ορισμένα άλλα στον Άρη.
Όμως δεν στεκόμαστε εκεί, συνεχίζουμε την καλή μας προσπάθεια και πλέον έχουμε όλη την προσοχή μας στραμμένη στον επόμενό μας αντίπαλο, το Ρέθυμνο. Ξεκινάμε την δουλειά και βλέπουμε μόνο τον επόμενο αγώνα».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ