ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΦΩΝΙΑ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δημήτρης Κουτσίνας, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου

Το Σάββατο 18/11/2017 , σε κομματική εκδήλωση για το προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Λάρισα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ακόμα μια ακραία τοποθέτησή του είπε «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΩΝ ΤΩΝ Ο.ΤΑ. – Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΘΕΊ στους ΙΔΙΏΤΕΣ».

Προσωπικά, δεν με εξέπληξε η τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μας υπενθύμισε για ακόμα μία φορά , «ΩΜΑ» , τις πιο ακραίες θέσεις που πιστεύει και υπηρετεί με ιδιαίτερη προσήλωση.

Αξίζει να θυμηθούμε ακόμα μερικές, όπως στην Δ.Ε.Θ. Σεπτέμβριος 2017 , η εν ψυχρώ και χωρίς κανένα ενδοιασμό ακροδεξιά τοποθέτηση του για το ότι «η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση» .

Και πιο πρόσφατα, όταν ένας από τους ακροδεξιούς του συνεργάτες, υποστήριξε για όλους αυτούς που προσφεύγουν σε φορολογικούς παραδείσους ,εν μέσω κρίσης , ότι αν είναι νόμιμο είναι και ηθικό (βλ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη).

Εκείνο όμως που μου προξένησε αλγεινή εντύπωση είναι , η αφωνία που επέδειξαν στην τοποθέτηση του κυρίου Μητσοτάκη , θεσμικοί παράγοντες της Τ.Α. και Π.Α. ,  που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Πατούλης , ο πρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, δεν πήραν θέση στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ είναι λαλίστατοι επί παντός επιστητού.

Οι δήμαρχοι , των Καλλικρατικών δήμων του νομού μας , άφωνοι και αυτοί!

Δεν είναι κρίμα, για ακόμη μία φορά , η υποκρισία να περισσεύει σε αυτόν τον τόπο;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ