«ΛΥΓΙΣΕ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του ο Απόλλωνας Λάρισας, που στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL γνώρισε την ήττα στη γειτονική Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με σκορ 2-0.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε ένα κακό και άτεχνο παιχνίδι που κρίθηκε κυρίως στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες, ενώ ο Απόλλωνας με το σκορ στο 0-0 διαμαρτύρεται δίκαια για τη φάση του 40’, όταν ο Σαχινίδης ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής από το Γκέκα, με το διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Απόλλωνα για «θέατρο»!

Το παιχνίδι κρίθηκε τελικά μέσα σε ένα 5λεπτο στην επανάληψη, όταν στο 76’ ο Τζέκος με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΣΑ, ενώ στο 81’ ο Χατζάρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα γράφοντας το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης (79’ Ρουσσάκης), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος (90’ Μπούσδρας), Κονέ (65’ Χατζάρας).

Απόλλων Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτσεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης (57’ Λαμπρόπουλος), Βουτσιάς (74’ Ανδρέου Γ.).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Karditsasportiva.gr

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ