ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΟΛ-ΦΟΡΜΠΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟ

Τέλος στα σενάρια της αποχώρησης των Αμερικανών Κένι Χολ και Γκάρι Φόρμπς έδωσε με ανακοίνωσή του ο Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος, που και επίσημα πλέον αναφέρεται σε λύση της συνεργασίας με τους δύο αθλητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην περίπτωση του αθλητή Kenny Hall ο προπονητής επέλεξε την οριστική παραμονή μέχρι το τέλος της περιόδου του Ρολαντ Σαφτεναρ ο οποίος ήρθε με μηνιαίο συμβόλαιο λόγω του τραυματισμού του Kenny. Το ιατρικό επιτελείο ολοκλήρωσε ως όφειλε την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του αθλητή Kenny Hall και η ομάδα του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Εντελώς διαφορετική είναι η περίπτωση του Γκάρι Φόρμπς, αφού σύμφωνα με τους «πράσινους» ο αθλητής εκδήλωσε στον προπονητή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα και τη μη χρησιμοποίηση του. Επίσης αρνήθηκε να λάβει μέρος στις ιατρικές εξετάσεις που συμμετείχαν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας. Κατόπιν των παραπάνω η ομάδα έλυσε το συμβόλαιό του και θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ