ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ

Στον Δήμο Μάνδρας  στην Δυτική Αττική,  παραδόθηκαν το Σάββατο,  τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι, μετά από κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων. Επίσης, με την ίδια αποστολή στάλθηκε στη Μάνδρα και υλική βοήθεια από τον Δήμο Τυρνάβου.

Το φορτηγό με τις προμήθειες που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των Λαρισαίων, για τη στήριξη των πλημμυροπαθών, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου, ενώ παρόντες ήτα εκπρόσωποι φορέων που στήριξαν τη προσπάθειας όπως ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννης, η αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου, ο πρόεδρος του Σωματείου Φορτηγών Δ.Χ. Ν. Λάρισας κ. Δημ. Μπομπότης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα ν. Λάρισας) κ. Γιάννης Ξανθόπουλος με μέλη της ομάδας καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Σημειώνεται ότι την αποστολή της βοήθειας στην Δυτική Αττική, συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, εντεταλμένος για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα για στήριξη και ενίσχυση συνανθρώπων μας που αντιεμτωπίζουν ιδιαιερα δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ